Bygherrerådgiver

Bygherrerådgiver er et konsortium af firmaer, der skal hjælpe bygherre med at kvalitetssikre totalrådgiver og organisere hele byggeriet.

Skrevet d. 10-03-2014

Region Syddanmark udpegede den 11. marts 2009 et konsortium, bestående af NIRAS,  C. F. Møller og med Bech og Bruun advokater som underrådgiver til at stå som bygherrerådgiver for det nye universitetshospital i Odense.

Som bygherrerådgiver skal konsortiet hjælpe Region Syddanmark med at organisere og styre hele planlægnings- og byggeprocessen. 

Om firmaerne i konsortiet:

Arkitektfirmaet C. F. Møller har opbygget erfaring med design og planlægning inden for sundhedssektoren gennem mere end 70 år og arbejder med store sygehusprojekter i Danmark og i det øvrige Norden.

Ingeniørfirmaet NIRAS’ overordnede forretningsområder er: Anlæg, byggeri, energi, miljø, informatik, industri, organisation og ledelse, plan og fysik, samfundsudvikling, transport og endelig udviklingsbistand.

Bech-Bruun er en af landets førende advokatvirksomheder med cirka 515 specialiserede og erfarne medarbejdere, der rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen

Se pressemeddelelse fra Region SyddanmarkMere om

Styregruppen for Nyt OUH

Projektets øverste administrative beslutningsforum. Styregruppen skal sikre den overordnede fremdrift og økonomi.

Mere om

Projektorganisationen for Nyt OUH

Projektorganisationen for Nyt OUH er bygherre på det nye sygehus.