Nyt OUHs klynger sendes nu i udbud

Region Syddanmark sender nu fire klynger til det nye universitetshospital i Odense i udbud.
De fire klynger udgør, sammen med Vidensaksen og Behandlingsbygningerne, hovedparten af Nyt OUH's bygningsmasse. Udbuddet kommer til at foregå som 4 totalentrepriser, med delaftale for hver klynge.

Skrevet d. 14-09-2017

Regionsrådet besluttede i oktober 2016 at sende store dele af det nye universitetshospital i Odense i udbud i såkaldt totalenterprise. Nyt OUH bliver et af Danmarks største sygehusbyggerier, og det er det første af de store danske sygehusbyggerier, der bliver udbudt i totalenterprise. Totalentreprise betyder, at totalentreprenøren færdigprojekterer projektet og sikrer, at det bliver opført. Totalentreprise-udbuddet af Nyt OUH deles i 6 udbud: Vidensaksen, behandlingsbygningerne og de fire klynger.

Opgaverne med at projektere og bygge de fire klynger er nu sendt i EU-udbud. Materialet bliver offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende én af de kommende dage og på Region Syddanmarks udbudsside (se link nedenfor) onsdag den 13. september 2017. Udbuddet indledes med en såkaldt prækvalifikationsfase, hvor alle entreprenører har mulighed for at tilkendegive deres interesse. Ud fra disse interessetilkendegivelser vælger regionen, hvilke entreprenører man vil forhandle videre med.

Kontraktunderskrift medio 2018
Efter en konkurrencepræget dialog i de første måneder af 2018, forventer Region Syddanmark at kunne underskrive kontrakten, med den eller de totalentreprenører, der bliver valgt til at projektere og bygge klyngerne, i medio 2018. Nyt OUH forventes at stå færdigt slutningen af 2022.

Udbudsmateriale
Hele udbudsmaterialet er tilgængeligt på Region Syddanmarks udbudsportal - Klik her.

Hvad er en klynge?
Se Nyt OUH's præsentationsvideo:Tags Nyheder

Informationsmøde

Efter offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse afholdes et fælles informationsmøde for alle interesserede. Tilmelding er nødvendig.

Mødet afholdes: Torsdag, den 28. september 2017, kl. 9.00-11.00

Mødet finder sted:

Region Syddanmark
Projektorganisationen for Nyt OUH
Glisholmvej 2 A
5260 Odense S
Kørevejledning klik her

På mødet gennemgås dialogmaterialet og Region Syddanmarks forventninger til opgaven og gennemførelsen af dialogfasen.

Dagsorden:

1. Velkomst.
2. Information om Nyt OUH.
3. Kort introduktion til dialogfasen.
4. Kort introduktion til dialogmaterialet.

Der kan for hver virksomhed deltage maksimalt 3 personer.

Tilmelding til informationsmødet klik her