Projektleder til Nyt OUH

Nyt OUH-projektet søger en til flere projektledere, der kan bringe vores igangværende projekter sikkert og målrettet gennem færdigprojekterings- og gennemførelsesfaserne.
Vil du være med til at drive et af Danmarks største byggeprojekter? Brænder du for at samarbejde på store komplekse projekter, og vil du være med til at skabe rammerne om fremtidens sygehus i Odense? Så er du måske vores nye kollega i Projektorganisationen for Nyt OUH.

Skrevet d. 04-10-2018

Nyt OUH-projektet søger en til flere projektledere, der kan bringe vores igangværende projekter sikkert og målrettet gennem færdigprojekterings- og gennemførelsesfaserne.   
 
Om projektet Nyt OUH – ét af Danmarks største byggerier   
Nyt OUH byggeriet vil samle det nuværende Odense Universitetshospital (OUH), Børne- og Ungdomspsykiatrien samt Voksenpsykiatrien med Syddansk Universitet. Det samlede byggeri kommer til at udgøre ca. 250.000 m2 nybyggeri.  
 
Om Projektorganisationen for Nyt OUH   
Projektorganisationen er den operationelle bygherre på projektet Nyt OUH. Projektorganisationen er en atypisk bygherrefunktion, der kan og vil det meste selv. Vi spiller derfor en særdeles aktiv bygherrerolle og er en dynamisk enhed med bredt sammensatte kompetencer, som arbejder sammen på tværs af de enkelte delprojekter og opgaver. Vi vægter høj faglighed og professionalisme i vores tilgang til opgaver og agerer i et tæt samarbejde med både ledere og medarbejdere på det eksisterende OUH og i psykiatrien.   
 
Om stillingen   
Bygherres organisering omkring Nyt OUH-projektet er bygget op omkring den planlagte udbuds- og gennemførelsesstrategi, hvor projektet gennemføres i en række totalentrepriser på partneringlignende vilkår.  
 
Du kommer til at indgå i et team af flere projektledere, der arbejder tæt sammen og har daglig sparring, samtidig med at du har dit eget ansvarsområde. Vi er derfor på jagt efter erfarne og målrettede projektledere, der mestrer projektledelse på et højt fagligt niveau, og som kan se værdien af at bidrage til et godt samarbejde. Kan du bidrage til at Projektorganisationen for Nyt OUH forbliver en stærk og kompetent medspiller for vores, nuværende og kommende samarbejdspartnere, så er det dig, vi søger.   
 
Du bliver medansvarlig for udbud og ekstern rådgiverinvolvering i nødvendigt omfang, derudover skal du naturligvis indgå som samarbejdspartner for totalentreprenørerne i den videre projektering og udførelse.   
 
Kvalifikationer og kompetencer   
Det er afgørende, at du har en (gerne teknisk) byggefaglig baggrund og har omfattende erfaring med gennemførelse af store og komplicerede bygge- og anlægsopgaver på projektledelsesniveau.   
 
Samtidig lægger vi vægt på, at du har:
Mindst tre års dokumenteret erfaring med byggeriets styringsdiscipliner, herunder særligt projektplanlægning, samt økonomi-, tids- og risikostyring. 
God teknisk og installationsmæssig forståelse.     
Solid erfaring med gennemførelse af udbudsprocesser og kontraktindgåelse.  
Har skabt positive resultater gennem samarbejde med byggeriets aktører og er i stand til at navigere i et farvand med skiftende interessenter. 
Organisatorisk forståelse og tæft.  
 
Personlige kompetencer hvor vi lægger vægt på, at du:   
Er loyal på alle niveauer fra organisation til kollega.   
Er meget selvkørende, robust og tillidsvækkende.   
Er handlekraftig, når det er påkrævet og samtidig kan se fordelene i godt samarbejde og deling af viden.   
Kommunikerer konstruktivt og klart i skrift og tale.  
 
Vi tilbyder:   
Et spændende, selvstændigt og afvekslende job i en dynamisk projektorganisation.   
Et team af gode kollegaer, hvor vi hjælper hinanden og er stolte af vores arbejde.   
Et uformelt arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er god, humoristisk, direkte og uhøjtidelig.   
 
Yderligere oplysninger   
Ansættelsessted er Projektorganisationen for Nyt OUH, Glisholmvej 2A, 5260 Odense S.   
 
Du er velkommen til at kontakte projektchef Kenneth Holm på tlf. 2159 7282 for yderligere oplysninger om stillingen.   
Tiltrædelse snarest muligt. Ansættelse iht. gældende overenskomst og nærmere aftale.   
 
Ansøgning   
Ansøgningsfrist er mandag den 21. oktober 2018. Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 43.