Invitation til pressemøde: hvem skal bygge Nyt OUH

Det syddanske regionsråd besluttede her til aften, hvem der får opgaven med at færdigprojektere og bygge vidensaksen og behandlings- og sengeafsnittet på det nye universitetshospital i Odense. Regionsrådets beslutning bliver meldt ud på et pressemøde i morgen.

Skrevet d. 18-12-2017

Tre totalentreprenører har budt på opgaven med at færdigprojektere og bygge vidensaksen og behandlings- og sengeafsnittet på Nyt OUH. Entreprisen omfatter cirka to tredjedele af det nye universitetshospital i Odense og er én af de største totalentrepriser i Danmark nogensinde.

Det syddanske regionsråd satte på regionsrådsmødet her til aften navne på den/de totalentreprenører, der får opgaven. Region Syddanmark inviterer derfor til pressemøde, hvor navnet/navnene på vinderen/vinderne offentliggøres.

Tirsdag den 19. december 2017, kl. 10, Projektorganisationen for Nyt OUH, Glisholmvej 2A, 5260 Odense S

Du kan følge pressemødet live på OUH og Nyt OUH’s facebookside.

Følgende vil være tilstede ved pressemødet: Regionsrådsformand Stephanie Lose (V), 1. næstformand Poul-Erik Svendsen (S), 2. næstformand Thies Mathiasen (DF), formand for innovationsudvalget Karsten Uno Petersen (S) samt 1-2 repræsentanter for den/de vindende totalentreprenører.

Tilmelding og praktiske oplysninger
Tilmelding til pressemødet er nødvendig. Det skal ske til presserådgiver Carsten Bruun, carsten.bruun@rsyd.dk, mobil 20 26 33 92, senest tirsdag den 19. december kl. 9.

 

 Pressemøde den 19. december kl 10.

Her finder du Nyt OUH