Status

Skrevet d. 18-12-2018

Nyheder

24. september 2018
Italiensk totalentreprenør skal også bygge de fire klynger på Nyt OUH
Det syddanske regionsråd besluttede i dag, at den italienske totalentreprenør JV CMB/Itinera skal bygge de fire klynger på Nyt OUH. Den italienske totalentreprenør kommer derfor til at stå for at bygge næsten hele det nye universitetshospital i Odense, da totalentreprenøren sidste år vandt opgaven med at bygge den første store del af det nye sygehus. Regionsrådet besluttede også i dag at indgå en endelig kontrakt med JV CMB/Itinera om opgaven med at bygge denne første del af Nyt OUH.

27. februar 2018
NCC trækker sig fra klynge-udbud på Nyt OUH
NCC/Bravida Konsortiet har meddelt Region Syddanmark, at konsortiet trækker sig fra at afgive bud på klyngerne på Nyt OUH. Den konkurrenceprægede dialog forsætter med de tre øvrige ansøgere. 

27. november 2017
Fire totalentreprenører i spil til at bygge klyngerne på Nyt OUH
Tre nordiske og en italiensk totalentreprenør er blevet prækvalificeret til at deltage i konkurrencen om at bygge de fire klynger på det nye universitetshospital i Odense. Regionsrådet har i dag besluttet at indlede en såkaldt konkurrencepræget dialog med de fire totalentreprenører.

28. september 2017
Velbesøgt Informationsmøde for udbud af Nyt OUH’s fire klynger
Nyt OUH’s afdelinger placeres i 4 klynger. Disse er netop er sendt i udbud, som det den sidst klump af det kompleks der kommer til at udgøre Nyt OUH inden for Hospitalsringen.Ved et velbesøgt informationsmøde på projektkontoret ved byggepladsen, blev de fremmødte klogere på Region Syddanmarks visioner for Nyt OUH generelt og klyngerne specifikt.

14. september 2017
Nyt OUHs klynger sendes nu i udbud
Region Syddanmark sender nu fire klynger til det nye universitetshospital i Odense i udbud. 
De fire klynger udgør, sammen med Vidensaksen og Behandlingsbygningerne, hovedparten af Nyt OUH's bygningsmasse. Udbuddet kommer til at foregå som 4 totalentrepriser, med delaftale for hver klynge.