Status

Delprojekt 3, vidensaksen og delprojekt 4, behandling- og sengeafsnit, er sendt i udbud som totalentrepriser.  Se status her.

Skrevet d. 03-07-2017

Nyheder

24. september 2018
Italiensk totalentreprenør skal også bygge de fire klynger på Nyt OUH
Det syddanske regionsråd besluttede i dag, at den italienske totalentreprenør JV CMB/Itinera skal bygge de fire klynger på Nyt OUH. Den italienske totalentreprenør kommer derfor til at stå for at bygge næsten hele det nye universitetshospital i Odense, da totalentreprenøren sidste år vandt opgaven med at bygge den første store del af det nye sygehus. Regionsrådet besluttede også i dag at indgå en endelig kontrakt med JV CMB/Itinera om opgaven med at bygge denne første del af Nyt OUH.

19. december 2017
Italiensk totalentreprenør skal bygge Nyt OUH
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd besluttede i går, at den italienske totalentreprenør JV CMB / Itinera skal færdigprojektere og bygge vidensakse og behandlings- og sengeafsnit på Nyt OUH.

14. september 2017
Enka har trukket sig fra udbud om Nyt OUH
Den tyrkiske entreprenør Enka har meddelt Region Syddanmark, at selskabet ikke længere er interesseret i at byde på opgaverne med at bygge dele af det nye universitetshospital i Odense. Dialogen fortsætter med de tre resterende totalentreprenører.

26. Juni 2017:
Fire totalentreprenører i spil om at bygge Nyt OUH
Region Syddanmark går nu i konkurrencepræget dialog med 4 totalentreprenører.

19. maj 2017:
Stor interesse ved informationsmødet om udbud på Nyt OUH.
Markedet responderede positivt ved informations mødet om delprojekt 3 og -4.

10. maj 2017:
Nyt OUH sendes i udbud.
Nyt OUH deles i tre store klumper: Vidensaksen, behandlingsbygningerne og klyngerne.Præsentationer ved Informationsmøde om delprojekt 03 og -04

Dokumentnavn
Dato
Størrelse